اطلاعات مهم در خصوص درخواست ویزای پارتنر یا ازدواج پناهندگان استرالیا

16

اطلاعات مهم در مورد درخواست ویزای پارتنر و همسر برای پناهندگان ✅چگونگی درخواست ویزای پارتنر و همسر برای دارندگان ویزاهای موقت ۳ساله و ۵ساله پناهندگی ✅قوانین درخواست ویزای همسر برای دارندگان ویزای دائم پناهندگی و کسانی که قبل از تصویب قانون جدید، اقامت دائم خود را دریافت کرده اند ✅شانس قبولی پناهندگی کسانی که با ویزای قانونی وارد استرالیا شده اند چقدر است؟ در گفتگوی رادیو SBC با احسان جهان اندیش وکیل مهاجری استرالیا

smartmigration
smartmigration 2 دنبال کننده